Dodano: 2010-02-14 16:16
Jak szanowny KostucH kości zgubi, to jego kosę sprzedamy, chyba o to chodzi 
"[...]prawdziwa droga do serca mężczyzny to sześć cali stali pomiędzy jego żebrami. Czasami cztery cale wykonają zadanie, ale żeby mieć całkowitą pewność, wolę mieć sześć. Zabawne, jak falliczne przedmioty są tym bardziej użyteczne, im są większe."
BroWro Dodano: 2010-02-14 16:20
Brawo brawo :) Wygrałaś coś... ale jeszcze nie wiem co
Może piwko ?? 
If i can`t be my own i feel better dead.
Dodano: 2010-02-14 16:31
Nie mam nic przeciwko 
"[...]prawdziwa droga do serca mężczyzny to sześć cali stali pomiędzy jego żebrami. Czasami cztery cale wykonają zadanie, ale żeby mieć całkowitą pewność, wolę mieć sześć. Zabawne, jak falliczne przedmioty są tym bardziej użyteczne, im są większe."
Dodano: 2010-02-14 16:39 Zmieniono: 2010-02-14 16:39
| Mandraghora napisał(a): |
Jak szanowny KostucH kości zgubi, to jego kosę sprzedamy, chyba o to chodzi ![]() |
Spokojna Twoja, kto kości gubi ten gubi. Moim Kochanym kosteczkom nic nie grozi, a jak kosą po dupie komu trzeba pociągnę to od razu zapomni o jakiejkolwiek sprzedaży czegokolwiek :)
Siedzieć mi tu spokojnie i nie wkurwiać snajpera
"God made me a cannibal to fix problems like you."
BroWro Dodano: 2010-02-14 16:44
Kiedy to piwko ??
Odezwał Jaśnie Pan
Skoro ma się pojawić to mamy problem proszę Państwa
Skąd weżmiemy tak długi czerwony dywan 
Dodano: 2010-02-14 16:48
| KostucH napisał(a): |
|
Spokojna Twoja, kto kości gubi ten gubi. Moim Kochanym kosteczkom nic nie grozi, a jak kosą po dupie komu trzeba pociągnę to od razu zapomni o jakiejkolwiek sprzedaży czegokolwiek :) Siedzieć mi tu spokojnie i nie wkurwiać snajpera ![]() |
Proszę mi tu nie grozić, ja się zastraszyć nie dam
Poza tym - to Minawi obiecała porachować Ci kości
BroWro Dodano: 2010-02-14 16:52
Ponawiam pytanie kiedy to piwko ?? :)
A Minawi zaraz pogadam w tej sprawie 
Dodano: 2010-02-14 16:53
No jak kiedy, na FAPie.
BroWro Dodano: 2010-02-14 17:03
Albo tuż przed FAPem :) Można coś diabnąć przed wejściem do lokalu :)
Dodano: 2010-02-14 17:06
Wiesz, niektórzy mają słabą głowę 
BroWro Dodano: 2010-02-14 17:10
Potrenujemy przed i na FAPie :) ??
Relax jedno czy 2 Cię nie zabiją (chyba) 
Dodano: 2010-02-14 17:13
| Sumo666 napisał(a): |
Skoro ma się pojawić to mamy problem proszę Państwa Skąd weżmiemy tak długi czerwony dywan ![]() |
Namaluj na chodniku :D
| Mandraghora napisał(a): |
Proszę mi tu nie grozić, ja się zastraszyć nie dam Poza tym - to Minawi obiecała porachować Ci kości
|
Głodnemu chleb na myśli, a ja nikogo nie straszę bez powodu. Jestem poważnym obywatelem więc w celu zastraszenia kogoś zgłaszam się do stosownej instytucji, która w moim imieniu przysyła kogoś kto wykonuje coś na co ja - poważny obywatel - nie mam czasu :) Poza tym Minawi, MIAŁABY mi porachować kości W RAZIE gdybym NIE STAWIŁ SIĘ na FAP'ie. Więc jak chcielibyście dołączyć do porachunków gdyby mnie tam nie było? LOL! Moglibyście sobie w obliczu takiej sytuacji co najwyżej pomarudzić :D
Dodano: 2010-02-14 17:15
Ło matko bosko, ale ktoś tu strasznie filozofuje
A dwa właśnie mogą zabić, jeśli wypite zbyt szybko. O to właśnie chodzi w słabej głowie 
BroWro Dodano: 2010-02-14 17:16
I marudzimy za każdym razem 
Dodano: 2010-02-15 09:19
Marudy, Marudy, Marudy, Marudy
A ja tym razem wyjątkowo przybędę sama 
Muminki Cię widzą, Muminki Cię śledzą, Muminki Cię dorwą, zabiją i zjedzą
Dodano: 2010-02-15 10:59
| ravenheart99 napisał(a): |
|
A ja tym razem wyjątkowo przybędę sama ![]() |
a ja wyjątkowo nie :D
"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"
:) Dodano: 2010-02-15 11:50
Nie no to fantastycznie :) Brawo brawo 
Dodano: 2010-02-15 21:16 Zmieniono: 2010-02-15 21:18
CO do FAPU to szcerze nie wiem czy sie stawimy bo niestety kasa;/ najwyzej podrzuce tylko Celince pas kolegi Samuraja bo biedny czeka i czeka na jego zwrot :/
BTW.mam do przekazania od Rubezahl'a tudziez mojego K.ze WAs wszytskich bardzo polubil i generalnie uwaza impreze za bardzo udana i palnuje repaly'a juz:)
A wogole to wstepnie zapraszam cale towarzycho BroWro na parapetowe mysle ze odbedzie sie ona jakos w marcu dopiero(z powodu kasy )dokladne info kazdy dostanie prywatnie
Generlanie liczylismyz K.ile osob sie stawi i z jego znajomymi wyjdzie cos kolo 15 tak wiec zapowiada sie zajebisty melanz
"..Przed nikim czoła nie chylę Odrzucam te chwile I wszystkie słowa, którymi Złamali, opętali Odrzucam boga, dogmaty, świętości, herezje Odrzucam pustą poezję "
Dodano: 2010-02-21 00:09
Kurwa mać, co to za konspiracja??!!
Co ty N. tak mnie zatajsz??
Btw, pozwoliłem sobie opublikować póki co jedno malownicze zdjęcie z imprezy ;]
Nie ma rzeczy niemozliwych
Dodano: 2010-02-21 17:50
EEE tam konspira zaraz..sie kochanie nie denerwuj,bo ponoc zlosc pieknosci szkodzi a btw ciesze sie ze na avka wrzuciles moje ulubione zdj :)
"..Przed nikim czoła nie chylę Odrzucam te chwile I wszystkie słowa, którymi Złamali, opętali Odrzucam boga, dogmaty, świętości, herezje Odrzucam pustą poezję "
Dodano: 2010-02-21 18:07
Ja się cieszę, żę jakiekolwiek udało się wrzucić 
Nie ma rzeczy niemozliwych
Dodano: 2010-02-21 18:10 Zmieniono: 2010-02-21 18:11
Heheheh a ja sie ciesze...z, zreszta wiesz z czego :)
Dodano: 2010-02-22 09:14
Dziubaski Kochane, to nie gadu gadu wiec darujcie sobie z tego typu postami na forum :) Nikogo nie obchodzi... no wiecie co 
Dodano: 2010-02-24 12:44
kiedy i gdzie nastepna impreza przy bro we wro?:)
odi profanum vulgus gdy cały świat padnie...z nowotworem nikt nie chce mieć nic wspólnego
BroWro Dodano: 2010-02-24 12:56
Może być z tym problem w najbliższym czasie. Większość szykuje się na zlot DP 13 marca w Poznaniu.